Ooglidcorrectie Nederland

Het heeft ons energie gegeven

Wij, van ooglidcorrectie Nederland hebben een dag een teambuildingsessie bij Werelddans-Utrecht gehouden. Wij zijn namelijk een bedrijf met 50 medewerkers met verschillende expertises, zoals marketing, chirurgie, administratie en HR, die werken aan een jonger uiterlijk van onze klanten. Hiervoor doen wij bij onze klanten een ooglidcorrectie. Bij een ooglidcorrectie halen wij bij onze klanten het teveel aan huid van het boven- of onderooglid weg. Een ooglidcorrectie is een kleine ingreep met een groot resultaat.

Om ervoor te zorgen dat al deze mensen die met de verschillende expertises aan een ooglidcorrectie werken elkaar kennen en goed met elkaar om kunnen gaan hebben wij er voor gekozen om een teambuilding dag bij Werelddans-Utrecht te volgen. Wij hebben voor het programma Dirty Dancing gekozen.

Voorafgaand aan de teambuilding dag kenden de medewerkers alleen hun collega’s van hun eigen afdeling goed. De collega’s van de andere afdelingen kenden zij alleen van gezicht. Aan het begin van de dag waren de collega’s erg rustig en vonden het allemaal spannend wat er zou gaan gebeuren. Aan het einde van de dag merkten we dat iedereen vol energie zat en meer zelfvertrouwen had.