Schotgroep muurisolatie

We zijn één team geworden

Onze medewerkers zijn vaak op pad om bij klanten de muurisolatie van de gebouwen in orde te maken. Dat betekend dat ze lange dagen maken, fysiek veel energie moeten leveren en daardoor s’avonds uitgeput thuis komen. Wij van Schotgroep bieden namelijk drie soorten muurisolaties aan, namelijk: spouwmuurisolatie, buitenmuurisolatie en binnenmuurisolatie. Het is erg verstandig om muurisolatie toe te passen in uw huis of kantoor. Muurisolatie bespaart namelijk energie, muurisolatie zorgt voor meer warmte in uw gebouw en muurisolatie is goed voor het milieu.

Doordat onze medewerkers elke dag zo hard werken en veel op pad zijn hebben wij bij Werelddans-Utrecht een teambuilding dag georganiseerd. Wij hebben voor het Zumba programma gekozen. Dit omdat onze medewerkers die de muurisolaties verrichten allemaal erg sportief zijn en van spelletjes houden.

Over het algemeen werken er veel mannen bij ons bedrijf. Toen zij hoorde dat ze Zumba les kregen en op moesten treden hadden ze geen zin meer in de dag. Dit namen zij al snel terug toen ze aan de slag gingen. Iedereen was enthousiast en fanatiek om ervoor te zorgen dat ze zouden winnen. We merkten dat er collega’s waren die elkaar normaal niet vaak spraken, maar die op deze dag de hele dag met elkaar omgingen.

Aan het einde van de dag was er de mogelijkheid om deel te nemen aan het diner en daarna nog met elkaar een borrel te drinken. Tijdens het diner merkte we al snel dat de gespannen sfeer die er s’ ochtends was meteen weg was. Iedereen praatte met elkaar. We waren echt 1 team.